Nov 16, 2010

To all my girl(y) friends :D

Kuidas muutuda üksikuks.
Tehnoloogia on lihtne ja tulemus sajaprotsendiline!
Lihtsalt esitage oma potentsiaalsele väljavalitule nõudmised.
Näiteks sellised:


Ühest küljest peab ta olema tark ja intellektuaalne.
Sest lihtne mees on nagu kolm kopikat - see on labane.
Teie olete peene natuuriga, te tahate temaga vestelda ka muust peale karburaatori omaduste. Lõpuks on ju olemas ka teised teemad: maailma kunst, filmid, psühholoogia...
Teisest küljest peab ta olema kodune ja mehelik.
Kui majas hakkab kraan tilkuma või WC-pott üle ajama, siis peab teie armastatu põlema soovist söösta võitlusse stiihiaga. Ta peab elavalt ja entusiasmiga vastama teie palvele kleepida tapeeti ja lüüa seina nael pildi jaoks, mille teie tädi oli teile kinkinud veel üle-eelmisel aastal.

Ühest küljest peab ta olema seksikas ja kirglik.
Juba ainuüksi õhtu lähenemine peaks ta viima loomalikku erutusseisundisse, mida ta on valmis jagama teiega terve öö kõige rafineeritumate fantaasiateni. No nagu pornofilmis, mida te eelmine nädal vaatasite.
Teisest küljest peab ta ainult teile truu olema.
Soovitavalt võiksid teised naised, eriti ilusad, (isegi televiisoris) kutsuda temas esile vastumeelsust ja soovi hoida neist võimalikult kaugele. Sest tema seksuaalsetes fantaasiates olete teie ja ainult teie.

Ühest küljest peab ta mõistma teie tundeid ja neile vastama.
Sest te olete ju haavatav, emotsionaalne inimene ja te vajate kedagi, kes suudaks mõista teie tundelist hinge. Te vajate inimest, kellega saate rääkida sellest, mis teile muret valmistab, oma hingelisest olukorrast, oma üleelamistest. Ja tahaks olla kindel, et sind mõistetakse ja toetatakse.
Teisest küljest peab ta olema vaoshoitud ja mehine.
Kui ta on tõeline mees, siis ei tohi ta norutada. Kõvad närvid, terasest pilk, ei mingit kurtmist elu üle - see on see, mis teile tõeliselt meeldib. Kui tal ka on nõrkusi, siis sellest ei tohi aru saada. Kõik ülejäänu lõhnab memmeka järele. Vallandage!

Ühest küljest peab ta olema kindel ja usaldusväärne.
Aga kuidas siis muidu? Kellele te siis veel loota võite? Kellele te veel võite oma järeltulijad usaldada? Mees peab kindlalt kahe jalaga maa peal seisma. Te vajate vastutustundlikku partnerit, kes on valmis täitma lubadusi, oma sõna pidama, olema toeks, ja kui vaja, ka soomusrüüks. Kui ütles: "Tulen kell viis", siis kukkugu või taevas alla, aga ta tuleb. Kõik on kindel täpne, vastastikkusel kokkuleppel.
Teisest küljest peab ta olema "ootamatu" ja ettearvamatu.
Nõustuge, et elada mehega, kellel kõik on plaani järgi ja alati ühte moodi - Kergem on end üles puua. Teid ajab tema kohusetundlikkus varsti iiveldama. Selles on midagi primitiivset. Seepärast peab mees millegagi üllatama. Lõppude lõpuks, mingi meeletusega hakkama saama! Võtma teid, viima teid ära, kõikide plaanide kiuste, täiesti ootamatult, nädalaks soojale maale. Sest teda on hallid tööpäevad ära tüüdanud. Või raisata kogu raha Valentino kollektsiooni lipsule, sest homme on töö juures pidu ja nii oli tahtmine millegagi särada...

Ühest küljest peab ta olema helde.
Ihne kavaler, mis võiks olla hullem? See on lausa alandav, kui tuleb küsida seda, mida ta peaks ise taipama. Kuidas nad ei taipa, et enamike naiste erogeenne tsoon asub mehe rahakotis? See on ju nii lihtne! Üldiselt, ta ei peaks raha LUGEMA, kui jutt käib teie vajadustest. Ja pole vahet, kas need on suured või väikesed. Ja täiesti lubamatu on see, kui teil soovitatakse olla tagasihoidlikum.
Teisest küljest peab ta olema ratsionaalne ja kokkuhoidlik.
Jah, jah, ta peab oskama raha LUGEDA, vastasel juhul ei venita te tema himudega järgmise palgani välja ja teie planeeritud puhkus mere ääres jääb ainult unistuseks. Eriti kui arvestada, kui palju ta kulutab oma meeste mänguasjade peale (arvuti, kalapüük, auto, videoseadmed jms.)

Ühest küljest peab ta olema hulljulge.
Aitab meile nõrkadest meestest! Tahaks tugevat õlga, tahaks, et sinu nimel võiks mees kangelasteo sooritada. No kui just mitte kangelasteo, siis vähemalt Teo, mis võiks esile kutsuda imetluse.
Teisest küljest peab ta olema ettenägelik ja ettevaatlik.
Muidugi! Te ei tahaks ju hulluks minna, teades tema ettearvamatut iseloomu. Te ei taha ju hulkuda keset ööd mööda maja ringi, teades, et teie armastatu armastab autoga sõita, kui on enne joonud? Te peate teadma, et ta ei lähe sõpradega kasiinosse, mis võib tuua kaasa selliseid tagajärgi, mida on isegi raske ette kujutada. Üldiselt, ta ei tohi olla nagu väike ärahellitatud poisike, kes kord hüppab aknast välja, kord võtab pistikupesa lahti.

Ühest küljest peab ta olema kuulus ja palju saavutanud.
Jah. Te peate oma mehe üle uhke olema. Teda ei tohi olla piinlik näidata, tuua ükskõik millisele peole, tutvustada sõpradele. Kui te ei saa oma mehega uhkustada, siis milleks teda teile üldse vaja on?
Teisest küljest peab ta olema tagasihoidlik ja mõõdukalt häbelik.
Teile pole ju vaja endassearmunud kukke, kes igal nurgal kireb oma edusammudest? See paistab odav ja selline käitumine ise seab need edusammud kahtluse alla: kui need tõesti on olemas, siis milleks on vaja niimoodi kisada? Jah, teie isiksus võib tema kõrval kahvatuda, mis on täiesti lubamatu.

Ühest küljest peab ta olema töökas.
Mees-priileivasööja, see on kohutav. Kui te olete selle juba üle elanud, siis vaevalt te tahate seda korrata. Asjalik, aktiivne ja sihikindel mees on see, keda te vajate. Kui tahate kodust lemmiklooma, siis võtke parem kass. Ta nurrub hea meelega köögis ja lamab diivanil ning vaatab koos teiega televiisorit.
Teisest küljest peab tal olema palju vaba aega teie jaoks.
Töönarkomaanid - need on tsivilisatsiooni poolt ära rikutud, kadunud inimesed. Te ei taha ju tema tööga, arvutiga, Internetiga, äripartneritega, läbirääkimistega ja muude töiste askeldustega võistelda? Nii et ükskõik kui hõivatud ta ka poleks, tal peab olema soov ja võimalus veeta teiega võimalikult palju aega.



Väljavõta raamatust: 
"Kuidas kiiresti ja lihtsalt rikkuda enda ja teiste elu"
Julia Sviyash'ilt.


Noh, naised, saite targemaks nüüd? :D
Vaadake oma mehed kriitilise pilguga üle, ma ütlen teile, 
Ja nüüd siis teate, mida otsida :D


Väga teema raamat hetkel.
Iga hetk nüüd hakkan enda ja võõraid elusid rikkuma :P



No comments: