Jul 30, 2015

Smiling in the rain

Nii. Hoolimata kehvadest ilmadest ja asjadest on mul täna väga-väga hea päev. Ma ei teagi, miks. Äkki sellepärast, et ma võtsin end lõpuks kokku ja käisin toidupoes ära. Ja mul on kapid jälle toitu täis. Ja kõht ka. 
Igatahes tunnen ma end täna ebaharilikult rahuloleva ja mõnusana. Sest mul on mu väike pesake keset rannamände ja liiva. Sest mul on mu väike koer, kes ajab mind aegajalt püstihulluks, aga on ikkagi kõige kallim poiss mu elus. Sest mul on mu vanaks ja igavaks jäänud sõbrad, kes on mul sellest hoolimata olnud juba aastaid ja aastaid. Issand, kuidas mul on sõbrad, kes on minuga olnud juba aastaid?? :D Ei, ausalt, mu elus oli aeg, kus ma olin kindel, et ma olen elu lõpuni üksik ja õnnetu ja keegi ei armasta mind :D Näete siis, lapsed.. Ajad lähevad paremaks, te peate need paremad ajad lihtsalt ära ootama :) 
Tänase päeva fototeema on Round/Ümmargune. No ausalt: ma olen terve päeva käinud ringi, fotokas taskus, ja piielnud üht ja teist asja ja... No damn, ei ole lihtne leida neid ümmargusi asju, millest tasub pilti teha :D Ma korraks mõtlesin isegi, et teeks selfie, et mul on ju ikkagi täitsa suur ja ümmargune nägu :D Aga siis ma lappasin oma fotosid ja leidsin midagi põnevamat kui minu lõust. 
Siin on meenutusi minu ja mu kalli õe Lätireisist, kus mina sain tema kulul hotellis lebotada ja tema maksis suured rahad, et jälle nägijaks saada :D

   

No comments: