Apr 16, 2013

Viimased saavutused remondi- ja aiandusrindelt

Oh, nüüd on siis asjad peaaegu paigas. 
Noh nii, et köök on nii korras, et võib teda maailmale esitleda, seemnekesed mullas ja jääb vaid oodata, kas sealt tulemust ka tuleb või ei. Ma olen ikka üsna dehüdreerunud kogu selle mürgeldamise peale. Saanud täna aiapoes tiire teha, kõvasti nühkida, pühkida, poleerida ja paigutada... Hehheee, aga nüüd on juba ilmet võtnud kogu mu projekt. Uued pukid saabuvad loodetavasti ülehomme hiljemalt. Ma tahaksin homme muidugi juba, aga väga ei julge loota, pärast oleks selline pettumus :) 
Igatahes. Siin on mu viimased fotosaavutused. Imetlege: 


See on minu äsjaloodud maitseaine-aed. Vasakult alustades: paar sibulat, mõned minitomatid, kastike salatit, kastike piparmünti ja basiilikut, siis murulauk ja till, kõige paremal petersell ja veel natuke tilli.. Või murulauku.. Ah, eks näeb, kui tärkama hakkab :D Igatahes olen põnevil!


Meil nimelt lumikellukesed juba õitsevad. Tegelikult krookused ka, aga ma olen unustanud neist pilti teha :) Ikkagi kevad! Ja päikesepatareidel töötavad lambid sulasid paari päeva eest hangest välja - pole talv neile midagi halba teinud :)


Rakveres on selline armas koht nagu Pätsi sahver, kus müüakse värsket leiba-saia-sepikut ja muid küpsetisi. Kohe ukse juures tervitati sooja kohupiimakoogiga ja nende kaneelisaiakesed olid imehead!


 Kui juba, siis juba :D Värvisin mööblivärviga kappide servad ka uuesti valgeks.





Mis kinni ei jää... Põrandaliistudega oli üks suuremaid jamasid üldse. No ei olnud võimalik neid kuidagi normaalselt seina saada, sest tuleb välja, et meie seinad pole kuigi sirged :D Siin on näha, kuidas me liimi üritame kasutada. 


Terav nurk ümaramaks, et ei peaks siniste puusadega ringi jooksma!


Tuleb välja, et tänapäeval kuulub triikimine remondi juurde...


Palun trummipõrin... Tadaaaaaa!!! Siin see tulemus siis on! Vaadake ja võrrelge ise! :D


 

No comments: