May 3, 2016

Kuidas ma tööl käin

Jeeeaahhhh, ma sain tööd!! :D Või noh, lepingut ametlikult küll veel ei ole, aga ma eeldan, et lähipäevil tuleb. Ma olen igatahes graafikusse pandud ja tänase seisuga kaks päeva juba tööd ka teinud. Homme on kolmas, siis on paar vaba päeva. 
Ühesõnaga, ma olen nüüd ettekandja. Ühes väga-väga kenas mõisarestoranis, mida ma siinkohal igaks juhuks suurelt veel ei reklaami :) Noh, et äkki ikka ei tehtagi lepingut... Või äkki hakkavad kõik mu fännid karjakaupa mind seal siis külastama, aga mina ei suuda veel kolme taldrikut korraga laudagi kanda :D 
Igatahes, pärast kaht päeva on mu jalad surnud mis surnud, istun siin hetkel, päkad külmas vees. Sest kaks päeva on ikka mõnusalt hellaks teinud mu jalakesed :) 
Muidu ma olen nii rahul! Töökoht on kodule lähedal, ainult 10 km, mis on autoga viis minutit sõita. Ei ole hooajaline töö, mis tähendab, et ka talvel on palk kindlustatud. Ja töökaaslased on toredad, kliendid on toredad, teenindamine on tore... Kui nüüd jalad ka kuidagi leebuksid, siis oleks kõik superhästi. 
Päevad kipuvad muidugi pikad olema, kella kümneks lähen kohale (ilmselt tuleb tulevikus ka varem minna, restoranis serveeritakse hotelli külalistele hommikusööki ka, vahel tuleb seda teenindada), aga kuigi restoran on hetkel ametlikult kella kaheksani lahti, ei ole ma neil paaril päeval veel väga enne kümmet koju saanud. Suvel peakski olema ametlik lahtiolekuaeg kella kümneni õhtul. 
No... Vaatame. Ma olen positiivne hetkel igatahes :) 
Aa! Ja ma käisin uue töökoha puhul juuksuris! :D Sinine on nüüd minevik, ma olen nüüd selline... Ma ei teagi, vaseläikeline blond :D



    

3 comments:

Relika said...

Oh my gosh! Congratulations! Nii hea meel sinu yle :)

Unknown said...

Jess nii lahe! Kõige tähtsam ongi, et töö meeldiks. :)
Pai.

Arbuusisuhkur said...

:D Aitähh-aitäähh!! Ma olen suht õnnelik ise ka :) Eriti täna, kui on vaba päev :D