May 26, 2016

Thanks, Elisa...

Ma tahan ausalt teada, kas Elisa kliendiinfotelefonil keegi töötab ka või on neil ainult rõve ootemuusika ja nad korjavad iga helistaja pealt kõnetasusid??? Ausalt, närvi ajab mustaks. Tahaks sisulisi küsimusi küsida, mehed, eks. Aga juba kuuendat korda helistan, kuulan seda inisevat naisehäält, mis kiidab iseteenindust, kus mu küsimusele vastust pole, ja seda vastikut liftimuusikat, mis mul siiani kõrvus kumiseb. Kas seal kunagi keegi vastab ka?????? Ma vahetan mobiilioperaatorit, tõsiselt. EMT telefonilt vastatakse raudselt kümne sekiga. Vastikud kaabakad.
P.S. Ma hakkan nüüd ka nutikaks. On aeg klahvidega telo nurka visata ja see puutetundlik tellis ära osta. Ma olen veits kurb. Ja nüüd ma olen veel kurvem, sest Elisa on nõme. Lähme kõik Tele2-te tagasi.

Edit: Kui ma ikka üldse alla ei andnud ja üheksa minutit järjest seda liftimuusikat kuulasin, siis keegi isegi tõstis toru. Wonderful! Mu küsimused on vastatud. Ma tahan ainult teada, mis pagan neil nii kaua aega võttis? Muidugi alati on võimalik, et seal töötab inimene nagu mina, kes kardab telefoniga rääkida. Äkki ta ületas üheksa minutit oma foobiat ja hingas paberkotti. Tubli, you made it! Ma ei kujuta ette, kui palju talle makstakse, kui ta iga kord sellist eneseületust peab tegema ja suudab ikka veel seal töötada. Magical.

3 comments:

Relika said...

Yai! Tulevane Insta-beib! Millise nutika kasuks otsustasid? Kui sinust iPhone´i lammas saab siis pean kahjuks suhted ktkestama..

Arbuusisuhkur said...

Millisel lihtsal ettekandjal iifooni jaoks raha on?? :D Ma peaks noore pere laenu võtma sellise asja jaoks :D Ei-ei, ma ostsin omale Asus ZenFone Selfie :D Nii ideaalse nimega telefon ka, hakkan ainult enekaid tegema :D

myhuonglequyen said...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

Công ty vận chuyển hàng nước ngoài FadoExpress hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi mỹ, gửi hàng đi nhậtgửi hàng đi pháp và dịch vụ chuyển phát nhanh đi hàn quốc uy tín, giá rẻ