Jun 17, 2013

Nädal veel!!

Meie viimane nädal Eestis. isegi tiba vähem nüüd, sest 24. on plaanis hommikul vara sõitma hakata juba. Ja siis, ja siis... Siis on 18 päeva autotrippi mööda Slovakkiat, Ungarit, Rumeeniat, Austriat, Tšehhit... 18 päeva unustamatut reisi ja vabadust :) Ma olen nii elevil, et ei suuda peaaegu enam oodatagi. Alla nädala veel. Alla nädala. 
Mul on kindlustusasjad aetud, auto läheb homme hooldusse, kuigi tema kasko katab ka euroopas igasugused ootamatused. Isegi kui kütus otsa saab :D Nimekirjad on koos, pesumasin töötab täistuuridel, veel mõned päevad on aega osta kokku desinfitseerivaid salvrätte ja päikesekreemi ja kummikuid ja peakatteid. Noh, et kõik pesad kaetud oleks :D 
Ma kohe ei tea, mida teha, et see nädal võimalikult kiiresti läbi saaks. Ma tahaksin terve see seitse päeva magada ja ärgata otse esmaspäeva hommikus :D Sellest saab ajalooline reis, ma ütlen! Kaks tüdrukut ja tilluke auto reisivad mööda Euroopat ja korraldavad mürgleid. Või, noh, meid tundes, keegi ei saa aru isegi, et me saabunud oleme, aga paljud inimesed on natuke rikkamad. Eriti need, kes minu sabas kõnnivad, sest ma kaotan alati vähemalt veerandi oma reisi eelarvest kusagile ära. Tavaliselt pillan maha. Mõnikord koos rahakotiga isegi. 
Muusikalist on paigas, iPod on laule täis laetud, Arti laenab mulle oma uut fotokat, kui ma ilusti palun... Kõik on kontrolli all. Kuna seekord on reis autoga ja ruumi ning võimalusi on, siis saab ka läpakas kaasa võetud. Seega, on suurem lootus juba reisi käigus kiireid ülevaateid saada :) 
Ainult nädal veeeeeeell!!! :D

No comments: