Dec 31, 2015

2015 saab mõne tunni pärast läbi

Aasta hakkab lõppema, pühad on praktiliselt möödas, mina olen oma suure väsimuse peaaegu välja puhanud... Ja on aeg kogu see värk nüüd kuidagi kokku võtta, et saaks uuel aastal puhtalt lehelt alustada. Jõulud olid toredad, aga hirmus tegusad. Nüüd on mul siis aastavahetus hästi rahulik ja vaikne - oleme koeraga kodus, teeme kanaga seenerisottot, sööme mandariine ja vaatame telekast kõik aastavahetuse programmid ära :) Kuidagi tagurpidi, et jõulud peaksid ju muidu rahuaeg olema... 
Nüüd on siis see kokkuvõtete koht. Ma mõtlesin, et teeks sel aastal nii, et jagaks mõned mõttelised auhinnad, kiidaks head, laidaks halba, meenutaks inimesi ja kohti. Ja palun trummipõrinat...





Arbuusisuhkru lemmikblogi 2015Kass, kes kõnnib omapead

Arbuusisuhkru populaarseim postitus 2015Positiivse mõtlemise jõud 

Arbuusisuhkru Aasta Inimene 2015:  Neid on tegelikult kaks. Aitäh, teile, kaks toredat noormeest, kes te päästsite mind kindlast surmas Rakvere Kära Kantsi trepil. Kui te mu veel kunagi üles leiate, siis šampa on minu poolt. Ma räägin neist kangelastest SIIN.

Arbuusisuhkru Aasta Pahalane 2015Vanaisa-Zorro

Arbuusisuhkru Aasta Raamat 2015:  Nikki Sixxi "This Is Gonna Hurt". Selle raamatu peal ma kirjutan kõik oma  kirjad, selle peal ma hoian oma kohvikruusi, joonistasin kõik oma jõulukaardid... Ja seda oli omal ajal tore lugeda ka. Lihtsalt see on ülihea suuruse ja kõvade kaantega raamat, mida saab kasutada äärmiselt mitmekülgselt. 

Arbuusisuhkru Aasta Lollus 2015:  Ostsin eile koju uued supikausid. Ilusad, helerohelised. Jumaldan neid, nende ostmine ei olnud lollus. Aga miks pagana pärast on iga keraamilise kausi peal kolm superliimiga kleebitud silti, mida saab maha ainult kuuma veega leotades?? Nagu ausalt, selleks, et saaks kausse kasutada, kulutasin ma esialgu liitrite kaupa vett. Väga ebasõbralik meie planeedi vastu. 

Arbuusisuhkru Aasta Tegu 2015:  Ma võtsin ennast kätte. Hakkasin tablette mugima, läksin arsti juurde, võtsin end töötuna arvele, saatsin CV-sid laiali. Esimesed beebisammud. Aga ikkagi.

Arbuusisuhkru Aasta Üritus 2015:  Kolimine. Linnalähedalt maalt linnast kaugele maale. Nüüd ma saan aeg-ajalt teha postitusi elust maal.

Arbuusisuhkru Aasta Sõber 2015: Magic Show April Trick. Minu ligi 16-aastane siiditerjer. Kui keegi peaks nüüd tema täisnime guugeldama ja ta saatuse vastu huvi tundma, siis ma tahaksin kinnitada, et ta elab endiselt. Ja ma tahaksin loota, et me oleme kambaga talle üsna õnneliku eksistentsi taganud. 




Arbuusisuhkru Aasta Sõltuvus 2015: Haribo Jelly Beans. Aga ma võin neist iga kell loobuda, kui ma tahan. Ausalt. 

Arbuusisuhkru Aasta Fänn 2015: Tiina. Sa tead, kes sa oled. Jätka samas vaimus.

Arbuusisuhkru Ametlik Aastavahetuse Toit 2015: Seenerisotto. Esimest korda teen. Tuleb raudselt imeline. Update: Tegin. Imeline just ei tulnud, aga esimese korra kohta päris nämma. Arenguruumi on. Kui keegi ka proovida tahab, siis retsepti saab SIIT.

Arbuusisuhkru Aasta Meelelahutaja 2015: Mina. Ise. Sest ma olen iga seltskonna hing.

Arbuusisuhkru Aasta Suurim Toetaja 2015: Ema. Sa tead, kes sa oled. Jätka samas vaimus.

Arbuusisuhkru Aasta Elamus 2015: Viimase Öö Õigus. Rakvere Teater. See oli maagiline.

Arbuusisuhkru Lemmik Vaatamisväärsus 2015: Hara lahe allveelaevade baas ja mahajäetud sõjaväehooned. Käisin mitu korda. Esimene kord oli lahedam, teisel korral olin õdedega ja need karjusid kogu aeg ja tahtsid mulle uksega näkku lüüa.

Arbuusisuhkru Aasta Muusikapala 2015:



Sest kui sina juba kord oled Revolveri fänn, siis sina selleks ka jääd. Ja see on väga hea lugu. Ja filosoofiliselt mõõtmatult sügav.

Arbuusisuhkru Aasta Idee 2015: Hankida kirjasõpru. Kirjutada reaalseid kirju - paberile. Pastakaga. Saada selliseid armsaid paberkirju oma postkasti. Tunda end rohkem maailmaga kontaktis olevat.

Arbuusisuhkru Suurim Nutukas 2015A Little Bit Of Heaven. Sattusin kogemata telekast nägema. Vaatasin lõpuni. Nutsin nagu väike laps. Nii ilus! Nii traagiline! Nii armas! Nii kohutav! NII ÕUDNE!!!

Arbuusisuhkru Aasta Parim Filmielamus 2015: Intern. Just vaatasin. Peamiselt jäi peale seda filmi mulle hägune teadmine, et mul on jubedalt vaja vaarikakarva pintsakut. JUBEDALT on vaja.

Arbuusisuhkru Reisielamus 2015: Portugal. Aga tegelikult ka Eesti. Me oleme sel aastal päris palju mööda kodumaas ringi retkanud ja avastanud, et Eesti on täis põnevaid väikeseid muuseume ja paikasid.

Arbuusisuhkru Uusaasta lubadus 2016: Koostada lugemisnimekiri ja lugeda igal kuul paar sinna kuuluvat raamatut. Saada tööinimeseks. Klammerduda vähem inimeste ja harjumuste külge.Update: ma lisasin end Goodreadsi, sest neil on päris hea ülevaade kogu sellest raamatumajandusest. Homsest peaks saama nende 2016. aasta lugemisväljakutsega ühineda, ma tahaksin väga seda teha.

Vot nii. 2015 oli vaikne ja rahulik aasta. Loodame, et 2016 tuleb natuke hullumeelsem ja muutusterohkem. Oleks vist aeg.

Head uut aastat kõigile!

2 comments:

Relika said...

Oi, mina ka kohe t2itsa olemas :) Aga eks sa mul suht ainuke lugeja ka kuigi blogi oli tegelikult perele m6eldud. Paistab, et Rebaste klanni niiv2ga kadunud tytre m6tted ei huvita haha.

Arbuusisuhkur said...

:D Kui sa tahad, siis sa võid selle auhinna oma CV-s ära märkida ja pildi blogisse peistida. Sest see on üsna eksklusiivne ja tähtis tiitel siiski :D Head uut!