Aug 2, 2015

Suvi ja seiklused

Jaa-jaa, ma tean, ma pidin eile fotosid panema :D Uskuge, ma ei saanud pool ööd magadagi, see kohustus oli mul kogu aeg meeles, lihtsalt eile oli meil siin rannafestival ja asjad. Minu musirullid olid siin, pidevalt oli ringilippamist, mul oli fotokas kaasas küll, aga no pärast seda momenti, et fotod arvutisse tõmmata ja üles laadida, enam ei olnud. 
Igatahes oli meil eile minu arust ülitore päev. Saime privaatse kinoseansi, kuulasime rannast kostuvat muusikat, istusime minu famiiliaga köögilaua taga ja rääkisime hambaravist ja helindusest ja... :D Ma ei teagi, lihtsalt selline mõnus ja seltskondlik päev
Eilne fototeema oli Hometown/Kodulinn. Noh, seda ma saan teile pakkuda küll. Ma käisin eile terve õhtu avatud silmadega ringi ja otsisin võimalusi oma kodukohta jäädvustada. Tegelikult tuli kogu selle klõpsimise peale ainult paar üsna kobedat pilti, mida jagada. Siin nad on: 







Ja kui ma juba kord siin olen, siis võtame kohe tänase teema ka ette, ma kahtlen, et ma suudan ühe päeva jooksul kaht postitust välja pigistada. Tänane teema on Change/Muutus. Ehhh. No see on pähkel. Aga siis mul tuli meelde: ma ju sel aastal kolisin! Ja meie korterike läbis päris suure muutuse tõesti, terve vägev iluremont sai tehtud. Mul pole kahjuks palju pilte sellest, kuidas siin kõik enne remonti välja nägi, aga ma midagi kaapisin välja. Minu magamistuba, aga palun: 



Ma pean ütlema, et ma olen tulemusega täitsa rahul :) Mis tuletab mulle meelde, et mul on soolaleivakas siiani pidamata... Puhas laiskus ja hoolimatus, ei midagi muud. Peaks hakkama ikka planeerima ja kutseid saatma. Ma luban, et ma võtan ennast käsile selles osas :D
 

No comments: