Sep 16, 2014

101/13

Kuna ma olen juba kolmandat päeva haige ja juba teist päeva märkimisväärses palavikus, siis olen ma ilmselgelt ammendanud kogu internetis leiduva lugemisvara, siis ei jää enam muud üle, kui ise kirjutama hakata. See siin võib vabalt olla mu viimane kirjatükk üldse. Ma olen lihtsalt niii-niiiiii läbi omadega. Kõik valutab ja väriseb ja tudiseb ja kõik hingamisteed on märkimisväärselt blokeeritud. Silmad on vesised, pilt virvendab ja kui ma lähemate tundide jooksul end dushi alla veetud ei saa, siis ma kardan, et ma ei saa enam kunagi puhtaks. I hate being sick. Ja ma olin veel nii hoolikas, ma olen absoluutselt iga bakterikest vältinud, isegi aevastavaid inimesi pole oma autosse lubanud ega midagi... Ja siis tuli ema koju. Koos Timpsuga. Kellel polnud elementaarset viisakust oma must katk koju jätta. Mkmm. Ja siin ma siis olen. Suremas.
Peale surmahaiguse on mul järgmisel nädalal Itaalia-reis, mille suhtes ma siiani ei tea, kas õnnestub minna või ei. Shit. Ma nii väga tahan sinna minna. Aga kuhu sa lähed, kui isegi toidupoodi ei õnnestu hetkekonditsioonis sõita. Noh, pluss kõik jumalad ja taevatähed tunduvad selle reisi vastu olevat. Seega, kui keegi tahaks mulle sünnipäevakinki teha, siis enne järgmist neljapäeva võib mu kingituse rahana minu kontole kanda. Kui ma piisava summa kokku saan, et lennujaamast hotelli sõita, siis luban, et lähen reisile :D Ausalt. Kandke kingitusi. Nüüd on õige aeg. Isegi, kui ma reisile ei lähe, siis ma luban, et investeerin ravimitesse ja taskurätikutesse. 
Aga mis mind täna õnnelikuks tegi, oli Mikk. Kes rääkis mulle ilusaid sõnu ja ajas nutma. Mis, muide, on minu tervisliku seisundi juures üsna eluohtlik tegevus. Aga õnneks ma jäin ellu. Neid ilusaid sõnu ma maailmaga jagama ei hakka. Sest ma olen selline isekas. Aga ma jagan teiega hoopis üht ilusamat vaatepilti. Kuidas minu beebi on kodus tagasi. Kes ei naerataks iga jumala hommik, kui köögiaknast avaneb selline vaade: 





Minu beeeebbbiiiii on tagasi kodus!! :D Ma kahtlustan vahel, et ma armastan seda autot rohkem kui oma koera ja perekonda kokku :D Ma lihtsalt ei oska seda seletada. I totally adore this car.    

No comments: