Dec 22, 2014

Noel and cyanide.

Ma olen viimasel ajal lihtsalt... Super ärevil, sest JÕULUD, ja lihtsalt nii õhukeseks kulutatud, et tahaks pidevalt nutta. Mitte, et ma päriselt ka pisaraid valaksin, tunne on lihtsalt selline habras. Ja ausalt öeldes olen ma hakanud aru saama, et ma suudan üksinda palju paremini oma pühade meeleolu säilitada. Igasugused asjad ajavad närvi ja aru ma ei saa, kuidas inimesed suudavad olla niiiiiiii.... Nõmedad :D Lihtsalt väga nõmedad ja mõtlematud ja ebaviisakad. Ja ma üldiselt vihkan enamikku maailma elanikkonnast hetkel :D
Mind ajavad üldse paljud asjad närvi praegu. Et pere tuleb koju ja mul on ainult pool jõulu suurpuhastusest tehtud, et paari päeva pärast on jõulud ja siis kohe seltskonna jõulupidu ja liiga palju on teha ja nimekirjad on liiga pikad... Ja ma pooleldi kardan, et kui inimesed edasi nii nõmedad ja ebaviisakad ja vastikud on, siis tuleb sellest üks tõeliselt jube jõulupidu, ausalt :D Ma muidugi annan endast parima, et seda vältida. 
Et noh... Mul on jõulutunne küll, aga mitte teiste inimestega seoses. Ja Miku soovitus kõik lihtsalt pikalt saata ja iseseisvaks hakata ja loobuda kogu sotsiaalsest elust altogether, hakkab aina paremini ja paremini kõlama. Kellel neid teisi inimesi ikka vaja on, kui on koer :D Ja ilmselt on mul vaja küll aega, et välja mõelda, et mis nüüd siis jälle valesti on. Miks kõik teised lihtsalt lennult aru ei saa, et mul on kehv aeg ja ei käitu nii, nagu ma tahan, et nad käituksid?? :D Miks nad, paganad, üldse minu plaani järgi ei toimi ja kipuvad mingit oma asja ajama?? :D Nii närvi ajab.
Mul on niiiiiii palju veel teha ja jõulud on ka kuidagi salakavalalt ligi hiilinud, kogu aeg oli veel nii palju aega... Aga nüüd on äkitsi ainult paar päeva. Ja mulle ei meeldi ootamatused :
Mul on muidugi midagi ilusat ka. Tänasesse päeva. Esimesed pakid on kuuse all, minul on kõik kingid ostetud, maja on lõhnaküünlaid täis, jõulukanalis mängivad jõululaulud ja maja saab iga hetkega rohkem korda. Ainult üks poeskäik peaks ka veel ees olema. Siis peaksid kapid täidetud olema ja elu ka helgem :) Hetkel elame koeraga rahus ja vaikuses. Hullumeelsus algab homme :D

     

No comments: