Aug 31, 2014

101/6

Kuues päev oli eriti tore, sest meil oli muinastulede öö ja suvelõpukas kõik ühel õhtul :) Mõnus seltskond, ilus mereäärne koht, niiiiiiii palju liha ja kooki ja kommi ja vorstikesi ja salatit ja muud staffi, et ei jõudnud lihtsalt ära süüa. Päris palju vedasime koju ja jaotasime inimeste vahel laiali. Inimeste all ma mõtlen siis ennast ja Maarjat. Sest Maarja võttis pool pätsi leiba ja karbikese salati ja šašlõkiga. Mina sain kogu muu staffi. Sellega võiks ühe grillika veel pidada isegi.
Aga õhtu oli mõõõõõnuss... Nüüd on kogu sellest grillimisest ja lihast ja asjadest kopp nii ees, et järgmise suveni võib vabalt verivorsti ja seapraega hakkama saada. Ei isuta kohe üldse see lõkke- ja marinaadivärk :D
Ma olen üüüber õnnelik, et see rahvas, kes kokku tuli, ikkagi tuli. Ja natuke kurb, et teised ei saanud laekuda. Aga meil on veel palju üritusi ees. Juba on ka esimesed aastavahetuse plaanid tehtud :D Kui meil vähegi õnnestub Maarja nõusse saada, siis jälle sinna mereäärsesse suvilasse, villased sokid jalga, liitrite kaupa kakaod ja kümnete kaupa säraküünlaid :) See oleks üsna ideaalne ja hubane tagasihoidlik aastavahetuse pidu. Aga mõtleme veel.
Siin on teilegi vahepeal naeratuste põhjustamiseks mõned õhtused pildid.






No comments: